Hälsokväll hemma hos mig

 

I måndagskväll så ordnade jag en hälsokväll här hemma. Det kändes lite annorlunda eftersom jag brukar åka till någon när jag har hälsokväll. Det var ett önskemål från min fina vän Anna, om jag kunde ha den hemma hos mig istället, eftersom hon har 4 fina flickor som gärna vill ha sin mammas uppmärksamhet :-) på så sätt fick Anna lite egen tid med sina vänner på en trevlig hälsokväll. Klart att jag försöker (om det är möjligt) att tillgodose mina vänner och mina kunders behov.

Så hon bjöd in sina vänner hem till mig och jag bjöd in några också. Det blev en väldigt lyckad kväll, med många glada skratt.

Jag pratade om kost och kostens betydelse för att vi ska må bra. Det blev endel allvar också, många delade med sig om sitt mående och hur det påverkar dem. Vi pratade om sockersug och att det faktiskt är ett missbruk eller beroende många gånger, och hur man kommer tillrätta med det. Inte alltid så lätt, men det går med rätt hjälp!

Jag blandade till 3 olika nyttiga och näringstäta drinkar, som innehåller väldigt mycket vitaminer, mineraler och antioxidanter. Dom hjälper och stöttar kroppens många funktioner.

Sen mätte jag allihopa för att se vilken kroppstyp dom tillhörde, och utifrån det så fick dom ett papper som berättar lite om just deras kroppstyps sätt att vara och vad som passar bäst för deras kroppstyp att äta.

Jag visade också upp min nya underbara hudvårdsserie, Nonique, som jag har börjat sälja. Den är 100% ekologisk och väldigt prisvärd! Välkommen hit för titta på den, prova den och köpa den.

Visst låter en sån här kväll trevlig! Välkommen att boka en du också!

Kram och kärlek till er alla!

P.S Nedan kommer lite bilder :-)

Nonique

Ultra Clear Sustain

Mighty Greens

 

Mighty Berries

Kommentarerna är låsta.

Post Navigation