Vad kroppen är fantastisk!

Har nyss haft min sista klient för den här veckan. Varje gång jag har en klient så slår det mig vad fantastisk kroppen är! Hur den hela tiden strävar efter att vara i balans. Hur den hela tiden försöker tala om vad som är bra för just dig! För att den vill må bra! 

Fast vi som bor i kroppen lyssnar alltför sällan på vad den vill säga oss, på de signaler som vår kropp sänder ut. Många av oss har slutat att lyssna på kroppen, vi ger den för lite näring, stressar för mycket, tänker för mycket negativa tankar och ger den för lite fysisk aktivitet.

Vår kropp behöver att vi sköter om den på ett bra sätt, med bra kost och rätt näring, i form av vitaminer och mineraler, bra tankar, vara mer i nuet, stressa mindre, och motionera mer. Alla dom här sakerna skapar en bättre balans i vår kropp och vårt sinne. När vi mår bra, så orkar vi mer, vi blir gladare, kärleksfullare och vi utstrålar harmoni. 

Vart är du nånstans i ditt liv? Mår du bra? Lyssnar du på din kropp? Har du balans i livet?

Om inte…. så tycker jag att du ska börja fundera på vad du kan göra för att må bättre!

Tänk på att du har bara en kropp och den behöver du ta hand om, för att ha ett bra ställe att bo på!

Behöver du stöd och hjälp att skapa en livsstils förändring, tveka inte att ta kontakt med mig! Kolla gärna in min hemsida, www.optimaltliv.nu  för mer info.

Önskar er alla en skön och vilsam helg!

Varma kramar från Veronica

 

Kommentarerna är låsta.

Post Navigation